B&B De Koffietuin
Rust, ontspanning en (h)eerlijke koffie

Kookworkshop

Als leermeester heb ik in het verleden veel ervaring opgedaan met het geven van kooklessen en samen koken met anderen. Zowel met jong volwassenen als met kinderen. 

Het is mogelijk om diverse workshops te organiseren zoals een kookworkshop, cursus borden opmaken, een high-tea maken... En na afloop natuurlijk samen genieten van uw creatie!

Samen met uw gezelschap bespreken we de wensen en mogelijkheden voor een heerlijke middag of avond in de keuken!


Kooklessen aan kinderen:

Momenteel geef ik wekelijks 'smaaklessen' aan kinderen van 2 t/m 12 jaar op de kinderopvang en BSO. Het doel van de lessen is kinderen op een jonge leeftijd al laten kennis maken met gezonde producten, een gezonde leefstijl en meer leren over de herkomst van ons eten.

Heeft u interesse in meer voedseleducatie bij u op school? Samen met u bespreek ik graag de wensen en mogelijkheden. Of het gaat om een eenmalige workshop gezonde traktaties maken, een project rondom gezonde voeding of u juist structureel wilt koken met leerlingen, ik denk graag mee!  

Ook is het mogelijk op onze locatie een kookactiviteit te organiseren als kinderfeestje zoals een high tea maken, eigen pizza's bakken, cupcakes maken en versieren of zelfs een hele maaltijd voorbereiden (kinderkookcafé) voor de ouders die ze komen ophalen. Uiteraard is er naast het koken, voldoende tijd en ruimte om te spelen in de ruime tuin met speelhuis en trampoline.  


Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen