B&B De Koffietuin
Rust, ontspanning en (h)eerlijke koffie

Fiets- en wandelarrangementen

Vanuit de Koffietuin zijn er diverse fiets- en wandelroutes te maken. De wandelroutes die wij bieden, variëren van 2 tot 14 kilometer.  Een van de Klompenpaden, het Bekbergerpad, start niet ver van de koffietuin maar ook zijn er mooie wandelroutes van IVN.  Voor fietsroutes maken we gebruik van route.nl  Wij kunnen u voorzien van een kaartje of routebeschrijving maar u kunt natuurlijk ook de app downloaden. 


Picknick-wandelarrangement 

Diverse mogelijkheden van € 9,50  -  € 13,50 per persoon!

Geniet van een goed gevulde picknicktas en ga op pad voor een wandelroute van 6,7 km door het prachtige Bruggelen en het Herenheul, loop (een deel van) het klompenpad (14 km) of het bosgebied van Enk en Holt. U ontvangt een wandelkaart en alle ingrediënten voor een heerlijke lunch onderweg.

Reserveert u dit arrangement minimaal een dag van te voren!

De omgeving van de Koffietuin leent zich bij uitstek voor mooie wandelingen of is een prima uitvalsbasis voor een fietstocht. Wild spotten is altijd een beetje geluk hebben, maar u zou niet de eerste zijn! Heeft u een mooie foto gemaakt van de dieren van de Veluwe? Wij plaatsen deze graag op onze website. 

foto gemaakt door Henk Heiligers

Wandel- of fietsarrangement voor € 25,00 (voor 2 personen)


U kunt bij ons een voucher kopen voor een compleet arrangement voor 2 personen. Leuk om cadeau te geven. Aan een ander of natuurlijk gewoon aan uzelf! 

Wilt u een bon bestellen? Neem dan even contact met ons op.


De bonnen kunnen weer ingeleverd worden!

 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen