B&B De Koffietuin
Rust, ontspanning en (h)eerlijke koffie

Fiets- en wandelarrangementen

Vanuit de Koffietuin zijn er diverse fiets- en wandelroutes te maken. De wandelroutes die wij bieden, variëren van 2 tot 14 kilometer.  Een van de Klompenpaden, het Bekbergerpad, start niet ver van de koffietuin maar ook zijn er mooie wandelroutes van IVN.  We informeren u graag over de vele wandel- en fietsmogelijkheden!


foto gemaakt door Henk Heiligers


De omgeving van de Koffietuin leent zich bij uitstek voor mooie wandel- en fietstochten. Wild spotten is altijd een beetje geluk hebben, maar u zou niet de eerste zijn! Heeft u een mooie foto gemaakt van de dieren van de Veluwe? Wij plaatsen deze graag op onze website.Voorjaarswandelarrangement (vanaf 29 maart 2024)

Geniet van het prachtige landschap van de Veluwe tijdens het voorjaar. 

Ga op pad voor een wandelroute van 6,7 km door het prachtige Bruggelen en het Herenheul, loop (een deel van) het Klompenpad (14 km) of verken het bosgebied van Enk en Holt. Wij adviseren u graag bij het uitkiezen van een mooie route. 

Bij terugkomst staat er een heerlijke lunch voor u klaar.  Of kiest u liever voor een picknick in het bos? Dan krijgt u een heerlijke lunch mee voor onderweg en kiest u zelf een mooi plekje op de route om in de natuur te genieten van uw lunch. 

Reserveert u dit arrangement minimaal een dag van te voren!
Binnenkort met korting te bestellen via Social Deal!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen