B&B De Koffietuin
Rust, ontspanning en (h)eerlijke koffie

Fiets- en wandelarrangementen

Vanuit de Koffietuin zijn er diverse fiets- en wandelroutes te maken. De wandelroutes die wij bieden, variëren van 2 tot 14 kilometer.  Een van de Klompenpaden, het Bekbergerpad, start niet ver van de koffietuin maar ook zijn er mooie wandelroutes van IVN

Wij werken samen met Route.nl (Routiq app) waarbij u vanaf de koffietuin kunt vertrekken voor mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Wij kunnen u voorzien van een kaartje of routebeschrijving maar u kunt natuurlijk ook de app downloaden.  We informeren u graag!


foto gemaakt door Henk Heiligers

De omgeving van de Koffietuin leent zich bij uitstek voor mooie wandel- en fietstochten. Wild spotten is altijd een beetje geluk hebben, maar u zou niet de eerste zijn! Heeft u een mooie foto gemaakt van de dieren van de Veluwe? Wij plaatsen deze graag op onze website.Bijvoorbeeld
Rondje Beekbergen, Veluwe en Gelderse Vallei (34 km)
Deze route neemt je vanaf B&B De Koffietuin mee door de Gelderse Vallei. Je rijdt hier door een open landschap met mooie boerderijen. Aan het einde van je tocht fiets je de bossen van de Veluwe in. Beekbergen kent nog een historisch dorpsbeeld. Aan de Loenenseweg kom je langs het Teixeira de Mattospark dat in 1912 geopend werd. In het park staat de Julianaboom, hij werd in 1937 geplant ter ere van het huwelijk tussen Juliana en Bernard. Om de boom staat een opvallend sierhek. In het aangrenzende dorpje Lieren ligt het station Beekbergen VSM (Veluwsche Stoomtrein Maatschappij). Hier kun je een uitstapje maken met de toeristische stoomtrein die tussen Apeldoorn en Dieren pendelt. Voorbij Klarenbeek rij je even door het mooie Appense Bos.Winter wandelarrangement (vanaf januari 2024)

Geniet van het prachtige landschap van de Veluwe tijdens de wintermaanden. 

Ga op pad voor een wandelroute van 6,7 km door het prachtige Bruggelen en het Herenheul, loop (een deel van) het Klompenpad (14 km) of verken het bosgebied van Enk en Holt. Wij adviseren u graag bij het uitkiezen van een mooie route. 

Bij terugkomst staat er een lekkere winterse hap voor u klaar. 

Reserveert u dit arrangement minimaal een dag van te voren!
Binnenkort met korting te bestellen via Social Deal!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen